|
|
Zapraszamy w terminach:
31.12.2016 (sobota)
Godzina 20:00 Rozpoczęcie
Powitanie uczestników zabawy
Przystawka
Crostini z pomidorami i kozim serem Sałatka z rukoli z migdałami
Kolacja (dania na półmiskach)
Zupa
Krem borowikowy z groszkiem ptysiowym
Danie główne (2,5 porcji na osobę)
Pieczeń z karkówki z sosem pieczeniowym
Roladki drobiowe ze szpinakiem i serem feta
Schab z jabłkami w calvadosie
Pieczony kurczak z sosem Teriyaki
Ziemniaczki gotowane z koperkiem
Kluski śląskie
Bukiet surówek
Napoje - bez limitu
Woda min. z cytryną
Napoje owocowe: pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka
Bufet kawowy - bez limitu
Kawa w warniku
Gorąca woda + wybór herbat smakowych
Cukier, mleko, cytryna
Słodki bufet (2 sztuki na osobę)
Czekoladowe z wiśniami
Szarlotka z maślaną kruszonką
Firmowe drożdżowe z owocami
Tiramisu
Zimne zakąski (3 porcje na osobę)
Szynka ze szparagami
Medaliony drobiowe z kremem brokułowym
Schab marynowany w ziołach w galarecie
Roladki z łososia wędzonego nadziewane serkiem śmietankowym
Sałatka amerykańska z szynką i kukurydzą
Mix sałat z białą fasolą, suszonymi pomidorami, mozzarellą, oliwkami
Pieczywo, masło
Godzina 24:00 Toast noworoczny
Kolacja
Barszcz czerwony
Krokiety z kapustą i grzybkami
Udziec pieczony w całości
Ziemniaczki pieczone
Kapusta z grzybami
Sosy: pikantny, żurawinowy
Do zabawy zaprasza Krystian Szpurek serwujący największe hity polskie i zagraniczne!
Rezerwacja stolików:
Stoliki od 2 do 20 osób
Kom. 506 167 208
Kom. 507 269 269
Formularz rezerwacji
31.12.2016 (sobota) >>
KOMPLET
Numer konta bankowego do wpłat:
051500 1517 1215 1003 4618 0000
|
|